کیک براونی خیس
طعم قوی شکلات از بارزترین ویژگی های براونی است که در محصولات قنادی بسیار پر مصرف می باشد . با دارا بودن بافتی منحصر به فرد و متفاوت از سایر کیک ها و نیز طعمی دلپذیر از محبوبیت فراگیری در سراسر دنیا برخوردار است.
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
| پودر نیمه آماده براونی |
1 کیلوگرم |
| تخم مرغ تازه |
350 گرم |
آب
|
500 گرم |
| روغن |
600 گرم |
| چیپس شکلاتی یا گردو خرد شده |
500 گرم |
شرایط میکس و پخت
| زمان میکس |
تمام موارد را با هم به مدت 2 الی 3 دقیقه با دور متوسط مخلوط نمایید
|
| نوع قالب |
سینی کیک 60x40 |
| دمای پخت |
170 درجه سانتی گراد |
| زمان پخت |
40 دقیقه |