نان حجیم زردچوبه کورکوما

نان حجیم زردچوبه (کورکوما)
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم 10 کیلوگرم
میکس کورکوما 3465 500 گرم
آب تقریبی
6.8 کیلوگرم
خمیر مایه خشک 250 گرم
نمک 210 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان هم زدن 4 الی 6 دقیقه با سرعت آرام سپس 5 الی 8 دقیقه با دور تند
نوع همزن میکسر اسپیرال
حرارت خمیر 23 الی 25 درجه سانتی گراد
زمان استراحت خمیر 5 الی 10 دقیقه
میزان وزن چانه 350 گرم
دمای پخت230 الی 240 درجه سانتی گراد
زمان پخت10 الی 15 دقیقه
پروفر متوسط 30 الی 45 دقیقه
راهنما با بخار پخت گردد تا روی آن برشته شود
راهنما تمام پارامترها بر اساس خط تولید متغیر است

فواید نان زردچوبه
ضد سرطان
بهبود دهنده دردهای آرتروز
کنترل دیابت
کاهش کلسترول
تقویت سیستم ایمنی بدن
کنترل وزن بدن
جلوگیری از آلزایمر
بهبود در هضم و گوارش
سم زدایی و پیشگیری از بیماریهای کبد


مواد تشکیل دهنده
آرد گندم
زرد چوبه


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN