کیک اسفنجی

کیک اسفنجی
کیک اسفنجی کیکی بسیار نرم و سبک، دارای حجم مطلوب و طعم قوی است این کیک قلب بسیاری از محصولات قنادی از جمله کیک­های سنتی ،کیک­های لایه ای، رول سوییسی، کیک­های میان وعده و بسیاری کیک ها و دسرهای دیگر است .
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی 1 کیلوگرم
تخم مرغ تازه 700 گرم
آب
200 گرم

شرایط میکس و پخت :
زمان میکس 10 دقیقه
سرعت میکسدور تند
زمان پخت 25 الی 30 دقیقه
دمای پخت180 درجه سانتی گراد
نوع قالبسینی کیک 60x40 سانتی متر

مزایا :
روش تهیه آسان
بافت سبک و طعم قوی
حجم مطلوب و یکنواخت
انعطاف پذیری بسیار عالی

مواد تشکیل دهنده :
آرد نول ، شکر ، پریمیکس (امولسیفایر، فسفات سدیم ، زانتان گام ، پودر شیر خشک ، نمک ) ، نشاسته اصلاح شده


آماده سازی : 
  • پس از میکس کردن زرده با سفیده تخم مرغ به مدت 1 دقیقه ، آب و سپس پودر کیک اسفنجی را در میکسر ریخته و به مدت 10 دقیقه با دور تند مخلوط کنید.


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN