نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)

نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)

ترکیبات: 

  • دارای ترکیبات سلامت بخشی مثل کورکومین و ویتامین سی
  • حاوی انواع آنزیم و گلوتن برای بهبود خصوصیات نان

فواید:

  • ضد سرطان
  • بهبود دهنده درد های آرتروز (ضد التهاب)
  • کنترل دیابت
  • کاهش کلسترول
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کنترل وزن بدن
  • جلوگیری از آلزایمر
  • بهبود هضم و گوارش
  • سم زدایی و پیشگیری از بیماری های کبد


فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم 10 کیلوگرم
میکس کورکوما 3465500 گرم
آب تقریبی6 الی 8 کیلوگرم
خمیر مایه خشک150 گرم
نمک 210 گرم
شرایط میکس و پخت 
زمان هم زدن4 الی 6 دقیقه با سرعت آرام سپس 5 الی 8 دقیقه با دور تند
نوع همزنمیکسر اسپیرال
حرارت خمیر23 الی 25 درجه سانتی گراد
مدت زمان استراحت خمیر 5 الی 10 دقیقه
میزان وزن هر چانه130 الی 180 گرم
پروفر متوسط230 الی 240 درجه سانتی گراد
زمان پخت10 الی 15 دقیقه
راهنمای پختبا بخار پخت گردد تا روی آن برشته شود


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN