نان سبوس دار پور پور

نان سبوس دار پور پور
فرمول پیشنهادی و روش تهیه  
آرد گندم 10 کیلوگرم
آب خنک تقریبا 11250 گرم
ایکس ایکس ال پیور 100 گرم
مخمر خشک 400 گرم
روغن 300 گرم
میکس پورپور 10 کیلوگرم
نمک 300 گرم

شرایط میکس و پخت 
میکس اولیه (دور کند) 4 دقیقه
میکس نهایی (دور تند) 6 دقیقه
زمان استراحت خمیر 15 دقیقه
مقدار خمیر (وزن هر چانه) 150 الی 200 گرم
دمای گرمخانه گذاری 30 درجه سانتی گراد
زمان گرمخانه گذاری 70 دقیقه
دمای پخت 240 درجه سانتی گراد
زمان پخت 10 دقیقه

فواید نان
این نان حاوی فیبر پروتئین بالایی میباشد (تقریبا 74 درصد) که این میزان حتی بالا تر از میزان فیبر پروتئین در گرانولا (انواع میکس غله ها به همراه میوه های خشک) میباشد .

مواد تشکیل دهنده
مغز تخمه کدو
آرد گندم کامل صورتی 27%
آرد چاودار کامل
خمیر ترش چاودار
سویای آسیاب شده
مغز تخمه کدو
مغز تخمه آفتاب گردان خرد شده
گردوی آسیاب شده
برگه های خردشده سیب زمینی
آرد گندم کامل بنفش : 

  • تولید آن خیلی محدود است
  • محصول ترایخته نیست
  • کود حیوانی برای ان استفاده نمیشود
  • ۱۰۰ درصد ارگانیک
  • این غله در تازگی و نرمی نان تاثیر فراوانی دارد


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN