صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
BACKALDRIN
صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
نان سبوس دار پور پور
Home
/
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
/
نان سبوس دار پور پور
نان سبوس دار پور پور
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم
10 کیلوگرم
آب خنک
تقریبا 11250 گرم
ایکس ایکس ال پیور
100 گرم
مخمر خشک
400 گرم
روغن
300 گرم
میکس پورپور
10 کیلوگرم
نمک
300 گرم
شرایط میکس و پخت
میکس اولیه (دور کند)
4 دقیقه
میکس نهایی (دور تند)
6 دقیقه
زمان استراحت خمیر
15 دقیقه
مقدار خمیر (وزن هر چانه)
150 الی 200 گرم
دمای گرمخانه گذاری
30 درجه سانتی گراد
زمان گرمخانه گذاری
70 دقیقه
دمای پخت
240 درجه سانتی گراد
زمان پخت
10 دقیقه
فواید نان
این نان حاوی فیبر پروتئین بالایی میباشد (تقریبا 74 درصد) که این میزان حتی بالا تر از میزان فیبر پروتئین در گرانولا (انواع میکس غله ها به همراه میوه های خشک) میباشد .
مواد تشکیل دهنده
مغز تخمه کدو
آرد گندم کامل صورتی 27%
آرد چاودار کامل
خمیر ترش چاودار
سویای آسیاب شده
مغز تخمه کدو
مغز تخمه آفتاب گردان خرد شده
گردوی آسیاب شده
برگه های خردشده سیب زمینی
دانلود فایل PDF
آرد گندم کامل بنفش :
تولید آن خیلی محدود است
محصول ترایخته نیست
کود حیوانی برای ان استفاده نمیشود
۱۰۰ درصد ارگانیک
این غله در تازگی و نرمی نان تاثیر فراوانی دارد
Instagram
Facebook
Back to top
DNN