روگن

روگن
ویژگی پودر نان روگن : 

روگن در زبان آلمانی به معنی چاودار است. چاودار نوعی گیاه غله است و جایگزینی مناسب برای گندم است و همانگونه که از نامش پیداست نخستین بار در آلمان تهیه شده. به سبب رنگ تیره این محصول، نان تهیه شده از آن در مقایسه با بسیاری از نانهای دیگر نظیر باگت، تیره تر بوده و این محصول منبع خوبی ازموادمعدنی (خصوصاً منیزیم ) و ویتامینهای گروه B وE می باشد.

مزایا
حجم عالی و بافت مناسب نان
عطر وبوی مطلوب و طعم و رنگ اشتها آور
کیفیت ثابت محصول نهایی به همراه ماندگاری طولانی
ایجاد رنگ مناسب نان های تیره
کاملا طبیعی و بدون هیچ افزودنی رنگی از جمله قهوه سوخته و زغال خوراکی

فرمول پیشنهادی و روش تهیه  
آرد گندم 10 کیلوگرم
آب سرد 6 کیلوگرم
ایکس ایکس ال (xxl) 50 گرم
مخمر خشک 250 گرم
روغن 200 گرم
روگن 500 تا 600 گرم
نمک 110 گرم

شرایط میکس و پخت 
میکس اولیه - دور کند 4 دقیقه
میکس نهایی - دور تند 6 دقیقه
زمان استراحت خمیر 10 دقیقه
دمای گرمخانه گذاری 30 درجه سانتی گراد
زمان گرمخانه گذاری 60 دقیقه
رطوبت گرمخانه گذاری 70 درصد
دمای پخت 250 درجه سانتی گراد
زمان پخت 10 دقیقه

میزان مصرف

50 گرم تا 60 گرم در هر یک کیلوگرم آرد


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN