روگن
ویژگی پودر نان روگن :
روگن در زبان آلمانی به معنی چاودار است. چاودار نوعی گیاه غله است و جایگزینی مناسب برای گندم است و همانگونه که از نامش پیداست نخستین بار در آلمان تهیه شده. به سبب رنگ تیره این محصول، نان تهیه شده از آن در مقایسه با بسیاری از نانهای دیگر نظیر باگت، تیره تر بوده و این محصول منبع خوبی ازموادمعدنی (خصوصاً منیزیم ) و ویتامینهای گروه B وE می باشد.
مزایا
حجم عالی و بافت مناسب نان
|
عطر وبوی مطلوب و طعم و رنگ اشتها آور
|
کیفیت ثابت محصول نهایی به همراه ماندگاری طولانی
|
ایجاد رنگ مناسب نان های تیره
|
کاملا طبیعی و بدون هیچ افزودنی رنگی از جمله قهوه سوخته و زغال خوراکی |
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم |
10 کیلوگرم |
آب سرد |
6 کیلوگرم
|
ایکس ایکس ال (xxl) |
50 گرم |
مخمر خشک |
250 گرم |
روغن |
200 گرم |
روگن |
500 تا 600 گرم |
نمک |
110 گرم |
شرایط میکس و پخت
میکس اولیه - دور کند |
4 دقیقه |
میکس نهایی - دور تند |
6 دقیقه |
زمان استراحت خمیر |
10 دقیقه |
دمای گرمخانه گذاری |
30 درجه سانتی گراد |
زمان گرمخانه گذاری |
60 دقیقه
|
رطوبت گرمخانه گذاری |
70 درصد |
دمای پخت |
250 درجه سانتی گراد |
زمان پخت |
10 دقیقه |
میزان مصرف
50 گرم تا 60 گرم در هر یک کیلوگرم آرد
|