سندکیک

سند کیک
این محصول پریمیکس آماده یک کیک اتریشی است و از رده کیک های کره ای و چرب می باشد که با استفاده از کره یا مارگارین تهیه می شود و دارای روش تهیه بسیار آسان است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. سند کیک نسبت به کیک اسفنجی بافت متراکم تری دارد و بنابراین به دلیل بافت منحصر به فرد آن، محصولات بسیار متنوع از آن می توان خلق کرد و با انواع مارمالاد، خامه و انواع تکه های میوه و غیره تزیین و سرو نمود .
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده سند کیک 1 کیلوگرم
تخم مرغ تازه 600 گرم (معادل 12 عدد)
کره، مارگارین و یا روغن مایع
400 گرم

شرایط میکس و پخت 
دمای پخت 180 الی 200 درجه سانتی گراد
زمان پخت 45 الی 50 دقیقه

مزایا 
دارای طعم بسیار مطلوب و متفاوت
دارای بافت منسجم
مدت زمان ماندگاری بالا
کیفیت ثابت محصول نهایی به همراه ماندگاری طولانی

  • مواد تشکیل دهنده : آرد نول، شکر، پریمیکس (لاکتوز ، امولسیفایر ، زانتان گام، نمک ، پودر شیر خشک)

آماده سازی : 

  • پس از میکس کردن زرده و سفیده تخم مرغ به ترتیب ابتدا کره یا روغن و سپس پودر سند کیک در میکسر اضافه شود.
  • زمان مخلوط کردن 4 تا 8 دقیقه و سرعت آن دور متوسط می باشد.
  • کف قالب را آغشته به روغن کرده و کاغذ روغنی را کف آن پهن ­کنید و سپس به مقدار نصف قالب خمیر اضافه کنید.
  • در صورت اضافه کردن کره یا مارگارین، بایستی کره قبل از اضافه کردن به مواد در دمای محیط قرار گیرد.

  • پارامتر های فوق بسته به فرها و میکسر های مختلف متغیر می باشد.
  • محصول فوق فاقد هر گونه مواد تراریخته می باشد.
  • شرایط نگهداری پودر کیک : در جای خشک و خنک (در دمای زیر 15 درجه سانتی گراد) نگهداری شود.


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN