صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
BACKALDRIN
صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
سندکیک
Home
/
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
/
سندکیک
سند کیک
این محصول پریمیکس آماده یک کیک اتریشی است و از رده کیک های کره ای و چرب می باشد که با استفاده از کره یا مارگارین تهیه می شود و دارای روش تهیه بسیار آسان است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. سند کیک نسبت به کیک اسفنجی بافت متراکم تری دارد و بنابراین به دلیل بافت منحصر به فرد آن، محصولات بسیار متنوع از آن می توان خلق کرد و با انواع مارمالاد، خامه و انواع تکه های میوه و غیره تزیین و سرو نمود .
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده سند کیک
1 کیلوگرم
تخم مرغ تازه
600 گرم (معادل 12 عدد)
کره، مارگارین و یا روغن مایع
400 گرم
شرایط میکس و پخت
دمای پخت
180 الی 200 درجه سانتی گراد
زمان پخت
45 الی 50 دقیقه
مزایا
دارای طعم بسیار مطلوب و متفاوت
دارای بافت منسجم
مدت زمان ماندگاری بالا
کیفیت ثابت محصول نهایی به همراه ماندگاری طولانی
مواد تشکیل دهنده : آرد نول، شکر، پریمیکس (لاکتوز ، امولسیفایر ، زانتان گام، نمک ، پودر شیر خشک)
دانلود فایل PDF
آماده سازی :
پس از میکس کردن زرده و سفیده تخم مرغ به ترتیب ابتدا کره یا روغن و سپس پودر سند کیک در میکسر اضافه شود.
زمان مخلوط کردن 4 تا 8 دقیقه و سرعت آن دور متوسط می باشد.
کف قالب را آغشته به روغن کرده و کاغذ روغنی را کف آن پهن کنید و سپس به مقدار نصف قالب خمیر اضافه کنید.
در صورت اضافه کردن کره یا مارگارین، بایستی کره قبل از اضافه کردن به مواد در دمای محیط قرار گیرد.
پارامتر های فوق بسته به فرها و میکسر های مختلف متغیر می باشد.
محصول فوق فاقد هر گونه مواد تراریخته می باشد.
شرایط نگهداری پودر کیک : در جای خشک و خنک (در دمای زیر 15 درجه سانتی گراد) نگهداری شود.
Instagram
Facebook
Back to top
DNN