آماده سازی :
مقدار لازم از کره را به صورت ورقه ای پهن کنید و تا زمان استفاده در دمای 14 درجه سانتی گراد نگه داری کنید. تمامی مواد را تا رسیدن به خمیر محکم و یکدست ورز دهید. بعد از زمان استراحت، به ازای هر 1 کیلوگرم خمیر ، 300-250 گرم کره را بین 3 لایه قرار داده و تا کنید. به مدت 30 دقیقه این کار را انجام دهید. هر لایه خمیر را در دمای 8 درجه سانتی گراد نگه دارید. قبل از بازکردن خمیر آن را به مدت 40 دقیقه در دمای یخچال نگه دارید و سپس خمیر را باز کرده و به شکل دلخواه در آورید.
نکته: شرایط اتاق برای رسیدن خمیر بهتر است که کمتر از 24 درجه باشد زیرا در این دما کره در پایین تر از نقطه ی ذوب خود قرار دارد و شرایط بهینه ای برای پخت خواهد بود. کره ی استفاده شده بهتر است کره ی قنادی و یا مارگارین مخصوص قنادی باشد. البته که شرایط پخت خانگی ممکن است متفاوت باشد و تغییرات می بایست لحاظ شود.