نان باگت ذرت

نان باگت ذرت
فرمول پیشنهادی و روش تهیه  
آرد گندم 10 کیلوگرم
کره یا مارگارین 22 درجه 200 گرم
آب 7.1 کیلوگرم (این پارامتر بسته به نوع آرد متغیر است)
پودر بهبود دهنده نان ذرت 3 کیلوگرم
نمک 115 گرم
ایکس ایکس ال
50 گرم
خمیر مایه 260 گرم خمیر مایه خشک یا 520 گرم خمیر مایه تازه
شرایط میکس و پخت 
زمان میکس 4 الی 6 دقیقه
تیپ میکسر اسپیرال
درجه حرارت خمیر 27 الی 29 درجه سانتی گراد
زمان استراحت 10 الی 20 دقیقه
میزان وزن هر چانه 70 الی 350 گرم
دمای اتاق بخار 30 الی 35 درجه سانتی گراد
حرارت پخت 210 الی 240 درجه سانتی گراد
زمان پخت 17 الی 25 دقیقه بسته به نوع فر

فواید ذرت
ضد سرطان
سرشار از ویتامین های گروه B و C
موثر در رفع کم خونی
تقویت مو و ناخن
بهبود در هضم و گوارش
سرشار از پتاسیم
ضد افسردگی


مواد تشکیل دهنده
آرد ذرت
دانه های ذرت
آرد سویا
آرد گندم
مغز تخمه آفتاب گردان

آماده سازی : 

تمام مواد با یکدیگر با سرعت متوسط میکس نموده تا خمیر نیمه نرمی بدست آید. پس از زمان استراحت، خمیر را به قطعات بلند شکل داده و از پودر بهبود دهنده ذرت روی خمیر هم بپاشید و بعد از تخمیر پخت گردد . پارامتر ها بسته به نوع خط تولید شما قابل تغییر است .


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN