طرز پخت
فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
تخم مرغ ها را به ظرف میکسر اضافه کنید و 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.
آب و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کنید و 2 دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط نمایید و سپس پودر کیک اسفنجی ردولوت گلاج را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت 7 الی 8 دقیقه مخلوط نمائید یا یکنواخت شود.
سطح و دیواره داخلی قالب را با مقداری روغن چرب کرده و کف قالب روغن کاغذی قرار دهید و مواد را در قالب بریزید.
کیک ردولوت را با خامه تزیین و سرو نمایید.